Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA IT

Organisaties digitaal laten samenwerken

Technologie verandert de wereld in een steeds sneller tempo. Wie in de bedrijfsvoering niet meebeweegt, ondervindt al snel achteruitgang. Daarnaast zijn er andere factoren, zoals de coronacrisis en het toenemend aantal cyberaanvallen, die bedrijven dwingen om bedrijfsvoering en werkplekken naar moderne maatstaven in te richten. In een wereld die alsmaar verandert, zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen meebewegen en meegroeien.

Wij kunnen onze klanten van dienst zijn doordat wij zelf (technologische) ontwikkelingen signaleren en meegroeien. Er is op dit moment grote behoefte aan IT, cybersecurity, data en softwareontwikkeling en een goede integratie en afstemming van deze diensten en producten. Als deskundige binnen deze competenties stellen wij bedrijven in staat om verandering te omarmen.

IT uit handen geven vraagt om veel vertrouwen. Door onze jarenlange dienstverlening en ervaring hebben we onze klanten altijd kunnen laten zien dat we dit vertrouwen waard zijn.

Persoonlijke aandacht is daarin erg belangrijk. We bouwen een band op, leren onze klant goed kennen en stellen de juiste vragen om tot de kern van een vraagstuk te komen.

Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij altijd de juiste IT-oplossing kunnen aanbieden. Als vaste partner kennen wij de organisaties waarvoor wij werken goed en kunnen we snel schakelen. We doen wat we beloven en zetten een stap extra zetten waar nodig.

“Fortezza IT wil organisaties in staat stellen te werken met de nieuwste software op een gebruiksvriendelijke, veilige en efficiënte manier.”
Eddy van Ede van der Pals - Business Unit Manager

Onze ISO certificeringen

ISO 9001

De norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

ISO/IEC 27001

De standaard voor informatiebeveiliging.

© 2024