Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

Fortezza IT is de strategische partner voor de inrichting en het beheer van IT-infra, applicaties, werkplekken en Cloud. Wij maken de technologie toegankelijk voor organisaties en staan paraat om problemen op te lossen en gebruikers te helpen. Zo maken we mensen digitaal succesvol.

Cloud services

Wij richten uw gehele Cloudomgeving in en zorgen ervoor dat u optimaal en veilig kunt samenwerken in de Cloud. Hierbij ontwerpen we uw architectuur, begeleiden de projectmigratie en beheren vervolgens uw omgeving. Daardoor besparen organisaties op hardware wat betekent dat men het aantal werkplekken makkelijker op- en af- kan schalen. De Cloud is tegelijkertijd veiliger, sneller en vraagt om minder onderhoud.

Support & Beheer

Bij Fortezza IT vinden we voorkomen beter dan genezen. Daarom zorgen we bij het beheer van uw systemen dat storingen en downtime in de meeste gevallen worden opgelost voordat ze plaatsvinden. Wij bieden daarnaast een selfserviceportal die 24/7 (365 dagen per jaar) bereikbaar is. Onze servicedesk staat ook voor u klaar om gebruikers op afstand te begeleiden en om eventuele problemen bij gebruikers snel te verhelpen.

Moderne werkplekken

Met de moderne werkplek kunnen gebruikers overal en altijd digitaal (samen)werken. Wij richten op flexibele wijze digitale werkplekken in met bijbehorende clouddiensten en applicaties. Wanneer een nieuwe gebruiker een moderne werkplek nodig heeft, zorgen wij er op afstand voor dat de gepersonaliseerde werkomgeving wordt geladen. Zo beschikt een gebruiker direct over de eigen applicaties, documenten en systemen.

Wij beheren

Realtime network monitoring

Incident analyse

Performance monitoring

Technisch applicatiebeheer

Device Management

Auto Healing & Patch Management

Spam en virusbeveiliging

Wij ondersteunen

Contractafspraken

Selfservice portal

Onsite support

Servicedesk

Wij leiden en adviseren

Consultancy

Migratie infrastructuurprojecten

IT-projecten

© 2024